Въздействието на COVID-19 за въздушните превози


🌎С разпространението на COVID19 много авиокомпании обявиха частично или пълно преустановяване на полетите си. Необходимостта от пътнически полети намалява на фона на пандемията, а товарните са изправени пред предизвикателството на постоянно променящата се обстановка.

✈️Всички промени водят до липса на достатъчно капацитет за превоз на товари, без гарантирани резервации, поради приоритизиране на медицински консумативи и стоки, свързани с превенция разпространението на COVID 19.

💰Цените за въздушен транспорт се покачват непрекъснато, като авиокомпаниите запазват право на всякакви промени, при вече подадени ценови предложения. Заради невъзможност да се осигури гарантиран сервиз с фиксирано транзитно време по време на тази форсмажорна ситуация, големи компании с необходимост от бърза доставка на големи обеми, решават казуса с чартиране на самолет. По този начин гарантират навременното получаване на стоки. 👥 Работейки в тясно сътрудничество с авиокомпаниите, ние целим да осигурим пълна прозрачност на ситуацията, за да бъдем полезни при планирането бизнеса ви в тази среда на динамични промени. За организиране на всички следващи авио доставки Шип-е-Моушън е на разположени за съвет и препоръка.

67 views